V for Volvo V70.

En erstatning er på plass. 

Etter at Benz’n knakk sammen for et par uker siden har jakten på en bil tatt fra alle og en hver nattesøvn. Nå har valget falt på en bil som skal erstatte Benz’n. 

Vi hadde blinket ut tre biler som vi var interesserte i. Det var to Volvo V70, den ene var en 2000 modell 2.4 170hk. Den andre var også en Volvo V70, denne hadde 2L Turbo og 180hk, 2004 modell. Den tredje var en 2006 Ford Mondeo 2L tubodiesel 131hk. 

Valget falt på denne 2004 V70’n med 2L turbo og 180hk. 

180hk og turbo. Jeg var litt engstelig for at denne maskinen skulle være usedvanlig tørst. Men den var ikke så glupsk som jeg fryktet, ihvertfall  ikke om vi skal tro kjørecomputeren. På veien hjem fra Jessheim rullet vi inn i Skarnes på 0,69L. Det var med 4 vinterhjul i bagasjen. Jeg gjorde en liten stopp for å bestille pizza via nett med mobilen, det tok litt tid da jeg måtte taste inn kort nr osv. Forbruket økte når vi dro oss ut på motorveien. Etter stoppen for bestilling, og for å hente pizza og resten av turen hjem havnet vi på 0,75L når vi satte girspaken i P hjemme. Det var ikke så avskrekkende, men jeg vil tru at småturer her hjemme blir vesentlig høyere. Godt man har en Prius også,som går på alt fra 0L til 0,4L. 

Godt førermiljø i V70. 

Etter at jakten på bil ble avsluttet i går var det godt å ta helga med det ute av verden. 

Ris, svin, grønnsaker og sjysaus sto på menyen i kveld. God mat, Broen på tv og bil ordnet.

 

#blogg #bil #volvo #V70 #mersedez #benz 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg