Altså, når mor mi slår meg.

Denne dagen trodde jeg aldri skulle komme!

Jeg får hyggelig besøk på formiddagen idag. “Gamlinga” som vi bruker å si på slang. Altså mamma og pappa. Sola skinner jo fint på himmelen så når vi har fått kaffe i koppen så er det jo helt naturlig at vi setter oss ut på krakken.

Aldri hadde jeg trudd at mamma skulle slå meg i teknikkens verden. 

Vi sitter og prater og uværet som jeg fikk på film, det kom i lokalavisa på nett, ja det har visstnok også kommet på papirutgaven, jo så nevner jeg at jeg trur komfyren min har gått. Det er bare stekeplatene som virker. Jeg har sjekka sikringene og skiftet, men jeg får nok klare meg uten komfyr ei stund fremover sier jeg.

-Har du stilt klokka da? Spør mamma.

Klokka tenker jeg, den har jeg ikke stilt etter strømbruddet, hva har det med at komfyren ikke virker? Jeg bruker alltid å gjøre det, men nå ble jeg usikker.

-Det veit jeg ikke om jeg har gjort, sier jeg og tenker at det kan jeg gjøre etterpå. Men nei, jeg må bare inn og sjekke med engang. Jeg stiller klokka på komfyren og vrir på knappene til komfyren. Jo slette tid, der kom lyset på, vifta begynte å gå og det ble varmt. Veldig lettet gikk jeg ut igjen.

-Ja undrenes tid er ennå ikke forbi, nå har du overgått meg i teknikkens verden, sa jeg til mamma som bare smilte fra øre til øre med tommelen opp 👍

Får du ikke komfyren din til å virke etter strømbrudd…still klokka først. Tips fra mamma 😂 (det funker) 

På keb.blogg.no finner du litt forskjellig slik en hverdag kan se ut her. Les og kommenter gjerne.
Posts created 1922

4 thoughts on “Altså, når mor mi slår meg.

    1. He he ja det har ho, kjører fletta av min lille Kia med 90 bensin hester. Men dansen blir en annen når jeg kommer på min KTM med 160 hester 😂

      1. Godt du har overtak sommertid 🤭.

        Supert treningsklipp med nykameraet forresten 👏.

        Jeg er ikke misunnelig i det heeeele tatt 🤥

        1. 😉 jeg får holde forspranget om sommeren.

          Og takk for tilbakemeldingen på videoen. Det er så utrolig mye muligheter med det kamera, det er bare fantasien som stopper der. Her er det mye å lære. Jeg håper på en fin tur til uka, med brorsan og en kompis. Planen er en tur inn på Finnskogen med grilling og utforsking av et nett av grusveier. Så hadde det vært moro med andre utflukter. Eller så blir det mer hund og fjell til høsten og vinteren. Jeg går litt tom for scenarioer, det er ikke like mye aktiviteter som det var før. Håper det tar seg opp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top