Film like bra hjemme som på kino?

Helga’s filmvalg. 

Edge of Tomorrow. 
 
59uWyPklsy0
Father figures. 
 
Det ble også noen episoder med Hill House. 
G9OzG53VwIk
The Haunting of Hill House. 
 
Det har vært en bra filmhelg i tillegg til en liten biltur og kaffebesøk. Film har blitt moro å se igjen etter at det kom et skikkelig hjemmekino anlegg i huset igjen. Lydplanker er greit opp til et visst nivå, men det kan aldri erstatte en full hjemmekino. 
 
Så kan et hjemmekinoanlegg erstatte kinoen? Her kan jeg bare snakke for meg sjøl og si at det går ann å komme ganske nærme den opplevelsen du får på kino hjem i stua. Som denne videoen her forklarer så kan du få lyden rundt deg, bak, foran og over deg akkurat som på kino. Dolby Atmos. 
9fOLhWywKVE

Hjemmekinoen er koblet til som 5.1 idag, men trenger bare å montere høytalere i taket for å få Atmos. Den største utfordringen er å få stort nok bilde, veggen er for liten til et skikkelig lerret så det får greie seg med 65″ tv. 

Sofaen og gulvet rister, det er som å være på kino. Neste film er ikke langt unna. 

 

#blogg #film #dvd #bluray #hjemmekino #dolby #atmos #søndag 

2 kommentarer
  1. Ja det er sant. Jeg er ingen stor kinogjenger, det er vel derfor jeg har hjemmekino i stua. Men opplevelsen på kino har veldig mye å si på hva som vises. Da jeg skulle se Dovregubbens Hall var det nesten håpløst, masse papir og slafsing. Men så er jo det også en barnefilm så det må en vel regne med. Men da vi så 22.juli, da var det blekk stille, ikke et ord under hele filmen, heller ikke når folk gikk ut. Det var jo forståelig, det var en sterk film.

  2. Absolutt! At hjemmefilm kan være like bra som kino. For hjemme kan man også sette på pauseknappen når man må en tur på toan, eller finne seg mer drikke, og det er ingen som knitrer irriterende med papirer, eller snakker midt i filmen, eller dulter borti stolsetet 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg