Snøen kom, så nå ser vi å kjøre uten ekstralys.

Da snøen kom.

Ja den kom forrige natta, og forsvant på dagen idag. Det ble en kort visitt, men det er nok et forvarsel på hva vi har i vente. Den får nå bare komme, denna snøen, og legge seg hvitt over mørk bakke, mørk bakke vi knapt klarer å kjøre i om du da ikke har superflotte xenon lamper på bilen din da. Priusen har fine xenon lamper, det er litt værre med gamle gode V70’n da, der sitter det gamle, ikke så gode, tradisjonelle lamper og pærer. En light bar eller et par ekstra lamper hadde gjort seg.

Farsekakene er klar til Jul.

5 kg med farse kan se ut som om det skal ta veldig lang tid å steike, men når man setter to plater i gang, da går det ganske greit. Det tok litt under 2 timer å steike klart 5 kg. Etterpå fikk de et lite oppkok, uten koking…?

Det hadde ikke vært dumt.

Det hadde ikke vært dumt med et par ekstra lamper i fronten på V70’n. Jeg har hatt mange turer opp og ned Trysil i det siste og det å kjøre gjennom skogen, mellom Elverum og Trysil, er veldig mørkt i regn og tåke. Asfalten svelger alt av lys så det er å sitte med øya på stilk for å se etter vilt.

Det hadde kanskje vært lurt å begynne å se hva som finnes av lamper. Har vel aldri noen gang montert ekstra lys på noen av bilene jeg har kjørt.

Hva skal jeg velge?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg