Skeptisk til smaken sier du?

Detta kan få deg til å like.

Er du skeptisk til smaken av fisk? Ja det skal jo smake fisk av fisk, men kanskje du ikke liker smaken så godt, kanskje du akkurat har begynt å spise fisk, eller så gjerne vil begynne å spise litt fisk.

Da kan du gjøre som jeg gjør. Jeg liker smaken av fisken, så det er ikke derfor jeg tilsetter litt annen smak, men jeg synes dette er godt og kanskje du liker det også, nok til å begynne å spise fisk.

Ta litt honning på fileten, la den ligge i det ei stund før du skal steike den. Detta gir en fin sødme og tar vekk litt av fiskesmaken, nok til at sjøl en fiske skeptiker skulle like smaken og nyte en fiskemiddag. Jeg bruker også litt chilliflak over honningen.

Men husk å ikke steike fisken for lenge, ta den av akkurat når du synes den litt for lite stekt. Den blir klar når du legger den på tallerken.

God middag.

På keb.blogg.no finner du litt forskjellig slik en hverdag kan se ut her. Les og kommenter gjerne.
Posts created 1935

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top