Veit du hva, detta gjør vi også.

Vil ikke være en del av den statistikken.

Radioen har stått på siden klokka 05 i dag. Et hett tema der var om hvem som gjør det meste av husarbeidet i hjemme. Det var vel ingen overraskelse at det er damene som gjøre det meste av det som må gjøres i husene, men ikke alle går inn i den statistikken.

Etter en rolig enkel frokost fant jeg frem tre kjente og godt brukte, kan jeg si godt brukte? Jo kanskje, ihvertfall jevnlig brukte kompiser. Støvsuger, støv filla og langkosten og tok en runde rundt hele huset.

Det å ha det ryddig og reint rundt seg er en god følelse, og strekker vi strikken litt så er det en tilfredsstillende følelse og en liten dråpe terapi å gjøre litt husarbeid når man har sitt eget hjem.

Spent på strømregninga.

Nå er det ett par dager sida jeg startet i gang gulv varmen i underetasjen. Når jeg ser på Fortum appen på de to siste døgns strømforbruk så får man sjokk. Det er jo veldig behagelig å komme ned i underetasjen å kjenne det står varmt fra gulvet, men hva koster det å ha detta i gang over tid?

Det får jeg se om noen dager. Det tar litt tid og en del energi å starte opp gulv varmen så det er nok helt naturlig at oppvarmingen av vannet gir et godt utslag på strømforbruket de 2-3 første døgnene. Jeg regner med at det vil roe seg litt nå når vannet har blitt varmt. Da skal varme kolben bare vedlikeholde varmen i vannet. Det ser ut til at ventilene åpner og stenger etter behov og kolben står bare på 30’C. Jeg får si som dem sier i regjeringen -vi følger situasjonen nøye. Jeg skal ihvertfall gjøre umiddelbare tiltak om forbruket blir for høyt og ikke bare følge med, for de strømprisene de serverer oss kan fort gjøre livet vanskelig om jeg ikke handler raskt.

V70’n under tak i vinter.

Det var den siste biten som falt på plass da jeg fikk solgt komfyren, da ble det plass til bilen i garasjen. Her skal den få stå godt og isfri gjennom vinteren. Det sitter DEFA varmer system i den også så her skal det vel være mulig å få starte om morran med varm bil. Men slik jeg skjønner det så sitter det ikke WEBASTO i bilen så jeg er litt spent på å se om den blir fort varm og hvordan den holder på varmen gjennom vinterkulda. Peugeot’n jeg hadde var ikke særlig god på streng vinter kulde, men så satt det en knøtt liten motor i den. Nå har jeg en atskillig større motor…også er det jo en Volvo 😉

Lag en fin dag  😊

 

På keb.blogg.no finner du litt forskjellig slik en hverdag kan se ut her. Les og kommenter gjerne.
Posts created 1921

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top