Neida, jeg skal ikke ha noe.

Men så heter det jo Handelsboden da… 

Ja da, nei jeg skulle da ikke ha noenting på handelsboden i Karlstad, vi skulle da bare være med på turen. Men fra et planlagt budsjett på kr 0,- så havnet vi med en kassepris på kr 1500,- Så da ble det vel egentlig en budsjettsprekk på kr 1500,-

Handelsboden i Karlstad har veldig mye fint. Det er også en fin kjøretur. 

Hengeren hang fint etter Bumblebee. Det var ved en anledning at den var mer oppe i lufta enn på asfalten. Noen flotte fine skjøter i veien ordnet det, rart det ikke skal være mulig å legge i litt asfalt så vi ikke kjører i filler alt vi har av kjøretøy. Til ettertanke, hvorfor er det ikke EU-standar/kontroll på veiene, slik som på kjøretøy??? Det skulle det jammen ha vært, Norge hadde fått kjøreforbud på en rekke strekninger!!! En skam! 

Men nok om Norske myndigheter, de blir jeg bare i dårlig humør av! 

Hengeren ja, jo den henger greit etter Bumblebee. Men jeg lurer nok på om den ikke drar mer i sykkelen enn jeg opplevde på den lille prøveturen vår tidligere. Karlstad turen gikk slik at jeg følte jeg kjørte som en halvfull tulling i begynnelsen av turen. Det måtte stadig justeres og jeg måtte hele tida være på vakt. Det tok tid føre jeg ble vant til at det var slik. Hva Bumblebee bruker med tilhenger har jeg ikke sett ennå, vi var ganske slitne etter turen i går, det ble 350 km på trippen, så vi kjørte rett hjem og parkerte. 

Litt Biker føde måtte vi ha. Det slår meg at Biker føde og Trailer føde har slående like menyer 😀 

For at sirkelen skal bli komplett avsluttes turene der de begynner, på Krakken på Circle K Arkovegen. Kaffe og is. 

Dette var en helt fantastisk flott tur, det ser kanskje ikke slik ut på bildet, bilder lyver aldri, eller gjør de det? Joa, når du arrangerer en selfie så lyver bildene akkurat så mye du vil de skal. Jeg trur den kalde Norrlands Gull boksen er på vei til å gi en liten Brainfreeze her. 

Takk for en kjempeflott tur og en fantastisk flott dag. Vi ses igjen på veien. 

 

 

#blogg #karlstad #mc #mcturerkongsvinger #mtk #harleydavidson #honda #goldwing #sommer #juni #2018 #bilder #foto 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg