Rednecks triks, mus i stua og en runde med skjæret.

Det drypper fra taket, varmgradene og sola har satt vinteren og snøen på prøve. 

Det er ikke bare forsmaken av vår som har satt sine spor i dag. Rambo har debutert og fanget sin første mus, eller rettere sagt tre mus. Og selvfølgelig var han så stolt av det at han tok de med seg inn, en gjemte seg under skapet i gangen, en annen ble med inn i stua og under sofaen. Vi fikk da fanget den ene i en kopp og tatt den med ut, den andre gjemte seg i teltet til Rambo så vi fikk den ut i teltet. 

Sola smelter snøen i en veldig jevn og fin fart om dagen. Men akkurat foran garasjen til Bumblebee har det gått noe tregere for det er skygge akkurat der. Jeg svingte oppom BM for å se om skjæret satt på traktoren, der satt freser’n ennå på. Mamma sa at pappa var og gikk med LITA. Det gikk ikke lenge etter at jeg var kommet meg hjem føre mobilen ringte. Og ikke lenge etter det var pappa her med traktoren og dro av et godt lag med snø foran garasjen. Det hjelper på med snøsmelting. 

Dette kommer til å gjøre susen når sola igjen titter opp over åskammen. 

Plan var å starte opp Bumblebee idag, det var fint å høre summinga fra seksern igjen. Jeg tok samtidig en lyskontroll. Da oppsto det et lite problem, knappen til varsellyset ville ikke sprette ut igjen. Så der sto vi da, med varsellysene blinkende. 

Da var det bare å gjøre klar til operasjon. 

Undersiden av knappen er der den røde pila viser, der måtte jeg trykke for at knappen skulle gå ut igjen. 

Da jeg skulle sette alt sammen igjen trykket jeg jo selvfølgelig på knappen, så da var det bare å gjenta hele operasjonen en gang til…så glemte jeg å sette på lokket, ja da var det bare å gjenta en gang til. 

Lokket satt ikke så godt, Bumblebee er nå tross alt 17 år gammel så små plastikk klips er nå ikke hva de en gang var. 

Her er gode råd dyre tenkte jeg og lurte på hvordan jeg skulle løse dette. Men så kom jeg på en tv serie jeg følger med på, Rednecks. Aldri på tur uten gaffa og strips, strips hadde jeg og gaffa hadde jeg, valget falt på gaffa. 

Et lite Rednecks triks. 

Det skal sies at lokket var tapet da jeg tok det opp, med elektro tape, nå er Bumblebee oppgradert med gaffa. 

Avslutningen ble spagetti gryte, Poppels og Star Wars Rogue One. Mat og drikke var helt topp, litt mer skeptisk til Rogue One. Stars Wars er ikke hva det en gang var. 

#blogg #goldwing #honda #mc #mat #poppels #rambo #skipskatt #lørdag 

2 kommentarer
  1. “Flirer”. Katta her dro inn mus for en tid siden. Den fant jeg på veggen! Livredd for katta. Musa fikk komme ut igjen i hel tilstand. Greit når man bare kan plukke dem ned fra veggen, liksom.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg