En invasjon må stoppes!

Categories Blogg

Pass på inntrengere! 

Det var en gang et sted på landet, et rolig sted på landet. Utenfor allfarvei, utenfor byens mas og kjas, et stykke unna alle som er født 5 minutter forseint. Og de som var født til riktig tid, ja de hastet avsted for det så viktig å se travel ut. 

På landet var det også noen som hastet avsted. De var små, de var mange. De var så raske at de var nesten ikke til å se, de gjemte seg mellom steiner, skog og greiner. Du kan høre dem, men det er mest om natta. Når alt blir stille i husene, når vi andre har gått til ro, da kan man høre dem haste avsted fra A til B med raske små skritt. 

Skadeverk følger i demmes kjølevann. 

Men nå er det slutt! 

Det har kommet en ny Sheriff til gårds, Rambo, en skipskatt på 13 uker. Nå går det nok ei tid føre han er klar til å kvesse klørne, skjerpe blikket å gå på jakt etter disse små, stressende, irriterende skadefro dyrene…også kalt mus! 

Uten å kjenne uteområdet sitter Rambo og speider utover The Wasteland hvor musene bor. Godt instinkt Rambo. Her skal du få å gjøre når du kommer ut. 

Mens vi venter på at du skal bli stor nok, og kjent nok med plassen og her du bor får du benytte tida til litt tørrtrening. 

 

Ny speile. 

På fredag ble det satt på ny speile etter trafikkuhellet vi hadde en tid tilbake. Takk til Toyota Sulland Kongsvinger for kjapp og god service med ny speile og polering av bilen så alle merker i lakken ble borte. 

 

Forsmak. 

En forsmak på Jula ble det i helga. Tynnribbe ble tilberedt og sto til glede her i huset. Vi gjentar denne oppskriften på Juleaften. 

 

Trenger mer trening. 

Det har vært elgjakt gjennom vårt langstrakte land, ihvertfall i vårt langstrakte nærområdet. Da blir det lite skyting på bane med pistol. Men i går var det melding på klubbsida at vi nå kunne skyte igjen, til ny beskjed kom. Det vinduet måtte jeg utnytte og dro opp for å slippe noen smeller. 

De 7 siste skuddene jeg hadde i pakka. Vi trenger mer trening, ble vel konklusjon. 

Det grunnes på en tur til skogen i dag, etter frokost. Det holder seg på et par kalde ute så det skulle være tørt og fint å gå nå. 

Lag en god søndag. 

#blogg #søndag #katt #skipskatt #toyota #prius #2017 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *