Optimisten går på en smell og må innom YouTube.

Categories Blogg

Lørdagen kommer og går like fort som den kom. Og det er jo ikke så rart kanskje når man sovner klokka åtte om kvelden på sofaen. Da blir lørdagen kort, fredagen ble ikke lengre den heller, klokka halv ni detter øya igjen og det er bare å komme seg i seng. Det er akkurat så en får  i seg mat, så pang…der var det natta gitt.

Nei takke meg til vanlige ukedager, da er det liksom greit å legge seg tidlig, i helga skal’n liksom prøve å sitte oppe litt da. Men helga ender opp med litt dårlig samvittighet for å sovne tidlig, mens i uka er det greit å sovne tidlig…? Så da sier vi hei og god morgen til mandagen som kommer, i morra.

Så er det godt da at aktivitetene man er med på er på dagtid. Blir nok aldri noe tema å bli Natteravn.


Så formiddagsaktiviteter som skyting passer utmerket.

Siden jeg kjøpte Ruger Mark 2 har jeg skutt et par treninger, men ikke tatt den fra hverandre ennå. Det tenkte jeg at jeg måtte gjøre nå, det var blitt avleiringer i kammeret. Det man ikke vil ha er et våpen som henger fordi man ikke har pussa det. Jeg tenkte at nå har jeg sett så mange klipp på YouTube at nå klarer jeg å ta denne fra hverandre og sette den sammen igjen uten problemer. Tanken var god og optimistisk….


Her var optimisten klar for demontering.


Optimisten satt fortsatt godt på stolen og pusset med det han hadde for hånd. Så skulle monteringen starte, da falt optimismen litt. Alt gikk sammen og det så ut til å være en hel pistol som lå foran meg, men da jeg skulle dra i bolten for å ta et ladegrep, ja da kom den bare halvveis ut. Etter en rekke forsøk, jeg prøvde å hente minner fra bak i hode om hva jeg hadde sett på YouTube, men til ingen nytt. Minne var foreldet og jeg måtte igjen innom YouTube og søke Ruger MK II & III Disassembly/Reassembly.

Når jeg hadde fått friske opp minnet mitt gjennom denne videoen gikk det fint, og pistolen er nå operativ igjen. Vi får se hvordan det går neste gang jeg skal ha den opp til pussing….godt vi har YouTube 😉

Føre øya datt igjen, som tidligere nevnt, ble det bakt pizza til kveldskos. Det er skikkelig kos, det blir en øl til bakinga og en til pizzaen når den er klar.

 

Lag en fin søndag.

#blogg #helg #ruger #mark2 #hverdag #pistol #22lr

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *