Glemsk? Nei, lever i nuet vi.

Categories Blogg

Enda ei uka har gått og helga er et faktum. Dagene går lekende fort, bokstavelig talt.

Et morsomt tema er forskjell på alder når det er langt mellom yngste og eldste kollega. Vi som representerer de eldste har beveget oss over på tidlig 40 tallet. Sjøl så er undertegnede blitt 42 år, i alder, i sinn må vi ta av mange mange år, og godt er det. Men som sagt så detter noe informasjon ut nå og da. Så lurte vi på om vi begynte å bli glemske…?

Men etter å reflektert litt rundt dette så fant jeg ut at det er ikke glemsel eller alder som gjør at noe informasjon glipper nå og da. Det er bare det at vi begynner å bli ekstremt gode på å leve i nuet. Så det er derfor vi er “glemmer” nå og da, vi lever i nuet. Dette er en evne som vokser på deg jo eldre du blir. Og da kan det jo hende at noe informasjon faller ut. Så nå vet du hva du skal svare om noen påstår at du er glemsk.

 Fredag og mat. Taco er en norsk favoritt, men her ble det burger.


Burger og en kald boks, det får en unne seg på en fredags kveld.

Så spør frua om jeg vil ha dessert. Ja jo det hadde vært godt det. Så slenger ho frem en Harley Davidson kaffe kopp fylt med Panna Kotta med bringebærsaus.


Å du hildrande du, her er en som er både mett og fornøyd med fredagskvelden. Nå drar vi opp anker og legger inn årene for i dag. Så får vi se hva morgendagen bringer.

 

#blogg #mat #pannakotta #fredag

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *