Søndag, hva kan skje på en søndag?

Fikk ihvertfall med meg mye av søndagen.

Jau, når dagen er der igjen hvor den starter rett sånn rundt 0400, sånn tidlig morra, sein natt, ja da har du fått utnyttet søndagen godt. Men det var nå greit, suldre litt rundt her og se på tv, spise frokost, drikke kaffen og ja…suldre litt til. Er det ikke det man skal bruke søndager til?

Men det ble ikke slik hele søndagen, neida, ettersom dagen kommer seg frem, innhenter meg, føler dagen kom litt etter meg i dag, jo da var det ut på holka. For det var ei skikkelig holke idag, som nå nesten er borte igjen, og under der ligger det bar bakke. Nå er vi ikke helt der ennå, på bar bakke, men jammen har jeg sett snurten av den i dag.

Middagen var det ikke noe å si på idag. 

Neida gitt, den var faktisk helt innafor den, elg, poteter med tilbehør. Jo du, detta glei lett nedover halsen. Turen til Skogli og mamma og pappa var slettes ikke dum 😉

Vi ruller videre i søndagen.

Ja, da skulle vi løse et problem med Tahoe’n til brorsan, den var nemlig litt slem på å dugge igjen når du kjørte. Her var gode råd dyre og løsningen helt gratis, faktisk. Spjellet til frisklufts inntaket hadde hengt seg opp, den sto i resirkulering stilling hele tida, det betyr dugg på vinduene. Litt leiting på YouTube, rett video, en liten titt oppunder dashbordet, løsne på et par skruer, vri på et stag og vips var problemet løst, helt gratis.

Prøveturen viste seg å være vellykket, ingen dugg på rutene, bilen er klar til neste tur.

Den er stor, diger, litt klumpete, vil ha litt diesel, men fy søren så moro det er med Amerikansk bil, digger den bilen. 

Sånn gikk den søndagen. Den er ikke ferdig ennå, men jeg har tonet ned tempoet litt, kan se ut til at det blir litt tv nå. Er nå ganske fornøyd, masse rydding, Priusen under tak og litt her og der gjennom helga.

Lag en fortsatt fin søndag. 

2 kommentarer
  1. Ja..her begynner som regel dagen i fire tiden om natta. Plages med søvn.
   Eller middagen den så godt ut.
   Jeg ønsker vår nå:) ikke mer snø:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg