Med boots var det ikke et mål å gå til toppen.

Opplevelser foran lange kjøreturer.

Denne gangen var det lagt opp til mer opplevelser enn lange kjøreturer. Klubbturen 2021 var mer preget av historie enn kjøring.

Dag 1 på tur var lagt opp med en tur til Gaustatoppen. Og som Bikere var det ikke et mål å gå opp til Gaustatoppen, som du ser på bildet er ikke detta rette skotøyet å gå en topptur med. Nei målet var å oppleve turen inne i fjellet med toget, jeg kaller det tog, det er faktisk en opplevelse alle bør få med seg, sjøl om du påberoper deg å være så sprek at det er kun å gå opp som gjelder…da har du faktisk mistet en spennende opplevelse med Gaustatoppen.

Klesknaggen i gangen og boots på gulvet levner ingen tvil om hvem som er på tur. 

Parkeringa er linet opp med Harley Davidson…og en Yamaha med navn VIRRE 😉 Det er, kanskje, litt tilfeldig at det er så mange Harley’er på tur her, men det er viktig at folk får kjøre det dem vil, da trives dem best på mc tur. Prøv å sett meg bak rattet på en Lada og se hvor glad jeg blir! 

Fornøyde med turen opp til toppen. Jeg hadde tatt den turen i fjellet før og syntes det var moro å oppleve den igjen, men ikke alle følte seg like komfortable med turen opp. Det skjønner jeg godt, det er trangt med 6 godt voksne Bikere i disse små vognene, det rister og bråker og knirker og gnager i i metall når vognene ruller langs skinnene. 

Oppe på toppen var det godt med en kaffe og en vaffel. 

Heldige med turen.

Vi var veldig heldige med turen vår. Ikke noe kø da vi skulle opp og ingen kø når vi skulle ned igjen. Rett på og rett av vognene. Det ga oss litt mer tid enn vi hadde sett for oss denne dagen. Da ble det en tur nedi sentrum av Rjukan. Hva var vel bedre enn å slenge seg ned på gresset og bare nyte skyggen fra et stort tre. Litt mat ble det også, en pølse og mos lunsj fra en matvogn som sto på torget.

Pølse og mos fra ei matvogn kan være svært så godt sånn midt på dagen mens man prater om dagens innhold og opplevelse. 

Første dagen ble en fullklaffer for gruppa vår. På kvelden kom to medlemmer til. De hadde hadde ikke mulighet til å kjøre på torsdag.

Det kommer mer fra dag 2 etter hvert her.

 

7 kommentarer

Siste innlegg