Linse bytte, Youtube film og NOTE 10+

Linselus.

En gang i mnd er det på tide å endre gangsynet litt, da er ut med gamle linser og inn med nye. Det kjennes ut som om synet endrer seg litt med nye linser. Blir de slitt, mister de evnen til å slippe gjennom fukt og oksygen? Jeg har ikke satt meg så mye inn i det, men et par nye linser kjennes godt på øyet.

.

Lite snøkjøring.

Det har vært veldig lite snøkjøring denne vinteren, det er bra, men snøkjøringa er en av vinterens motoriserte aktiviteter mens jeg venter på sommeren. Bortsett fra det snøfallet som kom her om dagen så har Polarisen stått urørt i flere uker. Så i går gjorde vi oss en liten sving i nærområdet vårt. Vi var blant annet nedom gamle togstasjon på Granli. Rart å tenke på at jeg har tatt tog derfra til Kongsvinger, DET er mange år sida det. Det virker som at tog mellom småsteder ikke lenger er intr for jernbanen, det er kun fokus på at det skal gå fortest mellom store byer? Det ble en video fra denna atv turen vår, der ser du togstasjon. Link til video.

 

Kaffe.

Etter noen kilometer på atv’n svingte vi forbi huset til brorsan, det så veldig mørkt ut der, men der satt husfrua på verandaen gitt, og da ble det en kopp kaffe i sola.

Lørdagen ble nå helt fin den. Dagene starter rolig og så kommer rastløsheten i kroppen og melder seg, da må jeg en tur ut.

.

Samsung NOTE 10+

Nye NOTE 10+ sitt kamera har noen morsomme og brukervennlige funksjoner. Med brukervennlige tenker jeg på funksjoner som faktisk er brukbare til å ta morsomme brukbare bilder. Som i dette bilde hvor kamera kun legger farge på objektet som er i fokus og svarthvitt på omgivelsene.

Søndag, regn, prøv å lage en fin dag 🙁

PS! Er i sterkt behov for sommer, lys og varme nå!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg