Det ble jo ikke så ille som antatt.

Neida gitt, det ble slettes ikke så ille som antatt. 

Vi var nok mer optimister enn han som ligger på sofaen her, han hadde nok beregnet ei helg med bare regn. Vi var nå ikke helt sikre sjøl da fredagen kom og værmeldinga ble oppdatert på mobilen. Men vi gjorde nå ikke som Rambo, tok sorgene på forskudd og gikk i “helgedvale”, nei vi avventet litt og fikk et par dager med godt vær. Nå våkna nå han lille tassen her til slutt også, når sola skein inn gjennom stuevinduet. 

Vi slang oss over Bumblebee og gjorde en liten utflukt for å se på flommen. Jeg knepte på tilhengeren i den tro at vi skulle til Biltema og se på rastebord. Missforståelsen var totalt når jeg fikk høre at vi skulle se på rastebord til verandaen, ikke til Bumblebee og mc turer. Det ble jo til at vi måtte hjem og starte opp Boforsen (V70’n) og kneppe på biltilhengeren. 

YouTube. 

Litt senere på kvelden tok jeg en tur på to og en halv time på bumblebee gjennom 16 mil og en rekke Heavy Metal låter, da var det jo helt perfekt å avslutte kvelden på Krakken hjemme med en kald drikk. Frua var på andre sida veien på damekveld. 

Slettes ingen dårlig lørdag. 

 

#blogg #goldwing #flom #glomma #honda #kongsvinger 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg