Priusen har snart rullet ferdig sin første vinter.

17.mars er snart ved veis ende. Det håper jeg vinteren er også. Første vinteren med Priusen er også snart ved veis ende. Det har nå vært en hyggelig opplevelse. Sjøl om det til tider har vært veldig kaldt har vi som maks hatt et snitt på 0,32 over en mnd’s kjøring. Det er like før vi ruller over 12000km nå, 3000km til og vi skal bestille første service på 15000km. 

Priusen går fint på vinterføre og oppleves som en god vinterbil. På strømmodus tar det litt tid tid å få god varme i kupeen, men da er det jo bare å starte motoren, få skikkelig varme i bilen også så gå over på strømmodus igjen. Det er bare ved korte turer (7-8km) i -20’C og under at jeg ikke har fått god varme i bilen, men da har jammen V70’n slitt også. Og en Volvo V70 går vel for å være noe av det varmeste man kan kjøre? Så vi er strålende fornøyd med Priusen. 

Det som begynner å vise seg om dagen er at solcelletaket igjen er på banen og lader i solen. På turen til Charlottenberg i dag var det full uttelling på lading fra taket. Det er jo en god indikasjon på at vi går mot en bedre tid, motorsykkel sesong tid. 

Det er ikke noe å si på brøytekantene denne vinteren. De står til vinduene på bilen, det blir interessant når dette skal smelte. 

 

#blogg #prius #hybrid #plugin #toyota #vinter #2017 #2018. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg