Å kone-mor, nå spør du feil person!!!!!!!

Hvilke duker går best til gardinene, hvilke mønster og hvilken farge skal jeg velge? 

Jaaaa du kjære kone-mor, nå spør du en som har absolutt null peiling på duker og gardiner. Jeg legger ikke merke til om frua har byttet gardiner, om ho har lagt på nye duker eller flyttet noe. Hadde det ikke vært for at sofaen er så diger så hadde jeg ikke lagt merke til om ho hadde flytt på den heller, nå er det takk og lov ikke noen andre steder i huset den passer. 

Det ble mørke duker, de passer best til det meste og gardinene som henger oppe nå. 

Rambo gjorde seg en tur ut idag. Han fikk litt snø under potene mens jeg hentet mer ved og bar bort litt søppel. Han begynner å bli litt tøffere ute, i bånd. 

Da jeg og frua var en tur i Sverige fikk vi et bilde fra Silje, som var hjemme, av Rambo som hadde falt i badekaret når ho hadde tappet opp et bad. 

Stakkars vesle tassen. Han hadde vært helt skrekkslagen og hoppet fort ut igjen. Silje hadde tørket han så godt ho kunne, så hadde han sittet og vasket seg etterpå. Vi får se nå da, om han kommer og balanserer på kanten mer. 

Lag en fortsatt fin søndag. I morra kommer ei ny spennende uke. La du merke til hvor fort helga gikk, lev i hver ukedag til uka og ikke gå og vent på helga så skal du se hvor fort uka går også.

Lag en fin en. 

 

#blogg #katt #bad #skipskatt #søndag 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg