Det har da ikke noe å si om jorda er rund!

Nå får det være nok!

Dette er ikke moro mer!

I det ene øyeblikket er håpet så stort så man nesten er på vei å gå i en troende tilstand. Så i neste øyeblikk faller man som om man skulle stå ved verdens ende og se ned i undergrunnen, som om jorda skulle vært flat og man står og vipper på kanten og er i ferd med å falle utenfor. Jordas ytterkant…ja det kan vel hende, har du vært ved jordas ende? Men jeg setter min lit til at Google Maps stemmer og at jorda er rund. 

Vel nok om det, vi har mer aktuelle utfordringer på agendaen enn om jorda er flat eller rund. Det er ikke avgjørende for å man får kjørt motorsykkel eller ikke. Det vi snakker om er været!!! Nå må det vel for svarte snart slutte å snø! 

Datoen vi snakker om er 1.mai. Og turen til Minnesund og Skreia med masse liv og levende Rock&Roll musikk. Videre over Mjøsbrua og sørover igjen med ca 30 mil på telleren føre vi står hjemme igjen. 

I fjor ble det en avkortet stopp på Skreia da det begynte å regne mens vi var der. I år håper jeg at www.yr.no får rett med sitt varsel så langt. Det er nemlig spådd sol og rett så pent. 

Videoen fra i fjor ble litt “bløt”. I år får vi tru det blir “likar”. 

1.mai video 2016
 

Goldwingen er klar og det er vel jeg også, til mandagen. Snørra har slept taket og gangsynet er tilbake. 

#blogg #goldwing #honda #mc #motorsykkel 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg