Er det fredag?…har det vært fredag sier du?

Fredag og helga kommer snikende på. Ja det er ikke bare slik at det er “nesten slik det kjennes”, det er faktisk slik det er! I går, på torsdag, kjente jeg på denne følelsen. Jeg sto der på en torsdag og følte at igår var det mandag, også skulle det liksom være fredag i morra, altså idag…helt vilt! Men tida kommer og går altså så fort at dager blir borte. Og her sitter vi da igjen på en fredagskveld, som nå straks er over…helt vilt! 

Men så har det da vært en fin fredag og en fin uke, en helt fantastisk uke har det vært når jeg tenker etter. Og spent er jeg på fortsettelsen, men først skal vi ha helg, den får vel få lov til å få sine to dager den også, ettersom uka har sine fem dager. 

Så var det grilling som sto på agendaen. Det drar seg mot slutten av en sommer og det som er igjen av grillmat skal jo fortæres. Det skal sies at vi grilla ute og spiste inne. 90% av all mat blir spist foran tv’n og i dag var intet unntak. Det ruller og går noen episoder med Walking Dead hver kveld her, gubbanoa for en serie, lar den ligge, kanskje vi tar opp igjen tråden på den en annen gang. 

Maiskolbe, kobra kjøtt, pulled pork, ris og en liten tass av en paprika. 

Det blir jo nesten like godt som treretteren på jobben. To skiver brød, en Youghert og en neva mandler. 

Fredags kveld. Tja hvor ikke ta seg en tur rundt i distriktet med Priusen. Stort sett så går Priusen mellom jobb og hjemme, nå ville jeg har en liten runde med kosekjøring. Og jammen ble ikke den runden såpass at vi brukte opp hele rekkevidden på EV-modus. 

Helt til slutt svingte vi rompa på Priusen opp mot festningen og tok noen bilder. Ja det ble en fin fredag dette. I morra skal vi se om vi ikke får svingt noen mil på Goldwingen, en tur ligger i tankene.

Lag en fortsatt fin kveld de som fortsatt har tenkt å sitte opp ut i de små timer. 

#blogg #hverdag #fredag #prius #toyota #hybrid #plugin #kongsvinger #festning #august #2017

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg